Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet d'origan frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 1 conserve de tomates concassées (de 800 g)
- 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 350 g de pâtes sèches (risoni)
- 200 g de feta, émiettée
- 80 g d'olives vertes et noires, dénoyautées, en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2402 kJ / 571 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 godz. 20 min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Chana Masala
45min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
One pot de riz à la tomate
30min
Risotto au citron et épinards
30min