Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Sformatini ai porri
55 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Sformato vegetale
1 Std.
Sformato di cardi
1 Std.
Sformatini patate e porri
55 min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min