Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3h
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Sformatini ai porri
55min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Sformato di cardi
1u.