Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de cacao en poudre non sucré
-
60
g de meringues (voir "Conseil(s)")
nebo 60 g de biscuits à la cuillère - 100 g de baies fraîches variées (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sucre en poudre
- 360 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de mascarpone
-
18 - 30
œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
nebo 18 - 30 cacahuètes enrobées de chocolat de différentes couleurs, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3186.3 kJ / 761.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 407.5 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 124.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace à la violette
12h
Coulant citron-curry
3h
Marinade coréenne pour le porc
5 Min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9h 25 min
Sandwichs de glace à la vanille
14 godz. 45 min
Caramel liquide
35 Min
Cocktail jamaïcain
10 Min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9 Std. 30 Min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Sauce piquante
35 Min