![Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6) Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/561168ffde245537daf28ff79c305643/Derivates/d867eafae0fd690dd59d03b2e5382fcc6e008cc3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
-
400
g carrots, cut in
wedges that fit in feeder -
325
g courgette unpeeled, cut in
wedges that fit in feeder -
75
g apple unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g walnut, shelled
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli florets, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g white wine
- 90 g liquid vegetable stock
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 - 2 pinches fine sea salt (volitelně)
- ½ tsp ground nutmeg
- 75 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 6359.9 kJ / 1520.1 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 115.2 g
- Nasycený tuk
- 32.9 g
- Vláknina
- 26.9 g
- Sodík
- 3521.7 mg
Alternativní recepty
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Reuben's Stew
5min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Portuguese Leeks
45min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min