Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 334.5 mg
Alternativní recepty
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1h 45 min
Celeriac Remoulade (TM6)
Žádné hodnocení
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min
Raw Asian Salad
10 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Guinness® Bread
1h 45 min