Kompatibilní verze
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guinness® Bread
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 125 g strong white bread flour
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 285 g buttermilk
- 130 g Guinness®
- 100 g treacle
- 20 g porridge oats
Smoked Trout Topping
- 150 g watercress
- 60 g olive oil
- 30 g cider vinegar
- 30 g honey
- ½ Tbsp wholegrain mustard
- 3 - 4 sprigs fresh dill, leaves only, to taste
- 200 g crème fraîche
- 2 tsp creamed horseradish
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g smoked trout fillets, flaked
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3212 kJ / 768 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Irish Soda Bread
45 min
Brandy Sauce
10min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Gooseberry Curd
1h
Brandy Butter
10min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Yorkshire Pudding
1h