豬肉蘿蔔梅子煮

豬肉蘿蔔梅子煮

4.3 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 人份

Suroviny

  • 柴魚片 (約10克)
    1 包
  • 900 克
  • 清酒
    40 克
  • 味醂
    20 克
  • 醬油
    50 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    50 克
  • 日式梅干
    6 顆
  • 白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)
    540 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約4公分)
    360 克
  • 洋蔥 切絲
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.6 g
Kalorie 1217 kJ / 290 kcal
Tuk 22.3 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...