Zařízení & příslušenství
豬肉蘿蔔梅子煮
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
柴魚片 (約10克)1 包
-
水900 克
-
清酒40 克
-
味醂20 克
-
醬油50 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段50 克
-
日式梅干6 顆
-
白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)540 克
-
帶皮五花肉 切塊(約4公分)360 克
-
洋蔥 切絲50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.6 g
Kalorie
1217 kJ /
290 kcal
Tuk
22.3 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
稻村健司幸福日本料理
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan