Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 根 乾辣椒
- 1 茶匙 檸檬皮絲
- 30 克 紅蔥頭
- 20 克 蒜頭
- 15 克 香菜根
- 20 克 新鮮檸檬香茅, 切片
- 15 克 南薑, 切小塊
- 1 茶匙 蝦醬
- 1 大匙 油
- 200 克 椰奶
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 椰糖
- 5 片 檸檬葉
- 50 克 蘆筍, 切段(約5公分)
- 300 克 牛肉, 切條
- 1 茶匙 魚露
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1552 kJ / 370 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 2.5 g