Zařízení & příslušenství
北方蘭納番茄辣肉醬
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
乾辣椒 泡水20分鐘後,瀝乾水份5 根
-
蒜頭15 克
-
紅蔥頭5 顆
-
油2 大匙
-
蝦醬1 茶匙
-
1 大匙 豆瓣醬泰式豆醬1 大匙
-
豬絞肉300 克
-
牛番茄 切塊(約2公分)300 克
-
水100 克
-
魚露1 茶匙
-
紅糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.4 g
Kalorie
1048 kJ /
250 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A-TY 泰國媽媽味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan