Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas

Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas

4.4 14 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
12 unidades

Suroviny

Pesto de espárragos verdes y pistachos
  • de agua
    1250 g
  • de espárragos verdes (2 manojos)
    500 g
  • de cubitos de hielo
    250 g
  • de pistachos pelados (sin sal)
    75 g
  • de sal
    1 cucharadita colmada
  • de pimienta negra molida
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
Ceviche de gambas
  • de gambas crudas peladas
    200 g
  • de cebolleta
    50 g
  • de zumo de lima
    50 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
Montaje
  • de pan rústico (chapata)
    12 rebanadas
  • guindilla roja (volitelně) o verde en rodajas
    1

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 125 kcal / 521 kJ
Protein 5.93 g
Tuk 8.02 g
Sacharidy 7.05 g
Vláknina 1.67 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...