
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 167 kcal / 701 kJ
- Protein
- 3.17 g
- Tuk
- 15.29 g
- Sacharidy
- 4.23 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Acelgas con bechamel
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas con patatas
45min
Repollo salteado
25min
Espinacas con patatas
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min