Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 701 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3.17 g
- Sacharidy
- 4.23 g
- Tuk
- 15.29 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Pimientos agridulces
1h 5min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Acelgas con tomate
30 min
Acelgas en adobillo
40 min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Acelgas con patatas
45 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20 min
Pimientos marinados
55 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min
Acelgas con bechamel
50 Min