Papillote de pencas de acelga

Papillote de pencas de acelga

3.2 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 20 g zumo de limón
  • 60 g de aceite de oliva
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de semillas de hinojo
  • 1 cucharadita de hojas de salvia secas
  • 300 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 3.17 g
Kalorie 701 kJ / 167 kcal
Tuk 15.29 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 4.23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...