Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 701 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3.17 g
- Sacharidy
- 4.23 g
- Tuk
- 15.29 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Endibias gratinadas
40 min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Rollos de sardina al horno
30 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Acelgas con bechamel
50min
Acelgas con tomate
30 min
Pimientos marinados
55 min
Acelgas en adobillo
40 min
Acelgas con patatas
45 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min