Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di pane raffermo a pezzi
nebo 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Melanzane trifolate
40min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Insalata fresca di zucchine
50 min
Peperoni in agrodolce
30min
Cipolle ripiene di verdure
1 godz. 20 min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min