Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di pane raffermo a pezzi
nebo 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30min
Cavolfiori gratinati
50 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Peperoni marinati
55 Min
Radicchio in saor
3h 45min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Zuccottini di melanzane
45 min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Paccheri filanti al gratin
1h 35 min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min