Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di pane raffermo a pezzi
nebo 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Peperoni marinati
55min
Melanzane trifolate
40min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Zucchine alla menta
30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Zucchine piccanti
55min
Peperoni alla pugliese
721h 10min