Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Tagliatelle di carote e zucchine
35min
Gelato leggero alla frutta
10min
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Stelle di mare
30 min
Cous cous con calamaretti
40 min
Budini al cocco al vapore
40 min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1h 10min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 min
Condimento ai carciofi veloce
10min
Bulgur ai gamberetti
45 min