Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Orata al sale
40 min
Zuppa di pesce misto
40 min
Granita di yogurt con frutta fresca
20min
Insalata di riso con seppie e patate
45 min
Ghiaccioli cremosi alle fragole e cioccolato bianco
9 Std. 20 Min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Involtini mare e monti
1h 10 min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Panzanella di mare
45 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min