Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Piselli al naturale
1 godz. 40 min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Zuppa di pesce misto
40min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Happy sun beach
10min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Stufato di agnello con finocchi
55 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 godz. 20 min