Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di faraona, a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 10 g di brandy
- 30 g di brodo di carne
-
400
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
nebo 400 g di funghi porcini surgelati a fette - 4 pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min