Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di erbette di campo a foglia larga, lessate e strizzate (bieta, cicoria, ecc.)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 160 g di speck a fette
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45min
Dolce in vasetto
Žádné hodnocení
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Stelline alle erbe di campo
1 Std. 40 Min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 Std. 10 Min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Risotto alle erbe aromatiche
35min