Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 foglie di cavolo verza sbollentate (vedere consiglio)
- 12 fettine di petto di pollo sottili
- 100 g di prosciutto cotto a fettine
- 40 g di uvetta sultanina, ammolata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 100 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi ripieni
1 Std.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Uova al funghetto
40 min
Involtini di platessa e verdure
1 Std.
Fagottini verdi al vapore
45 min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12 godz. 55 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Flan di cavolfiore
45 min