Kompatibilní verze
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (volitelně)
Sesamcreme
- 100 g Mayonnaise, selbstgemacht oder asiatische Mayonnaise aus dem Asialaden
- 30 g geröstetes Sesamöl
- 20 g Sojasauce
Lachs-Spargel-Sashimi
- 4 Spargelstangen, grün, unteres ⅓ geschält
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Befeuchten
- 800 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 länglichen Quadern (3 x 3 x 20 cm)
- 2 TL Wasabipaste
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert
- 4 EL Mehl zum Bemehlen
- 1000 g Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3595 kJ / 859 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 69 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Garnelenbällchen
30 min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 Min
Avocado-Mayonnaise
15min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Sushireis
1h 30 min
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 godz.
Garnelenchips
35min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 min
Chicken-Paprika-Rolle
1h
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.