Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup

Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup

4.4 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Litschi Panna Cotta
  • Litischis, geschält aus der Dose (Abtropfgew. 180 g)
    425 g
  • Crème double (ca. 48 % Fett)
    500 g
  • Milch, 3,5% Fett
    250 g
  • Zucker
    80 g
  • Gelatine weiß
    4 Blatt
  • Wasser zum Einweichen
Rosenwasser-Sirup und Fertigstellung
  • Zucker
    80 g
  • Rosenwasser
    2 TL
  • Lebensmittelfarbe (volitelně) pink
    1 - 2 Tropfen
  • Rosenblätter getrocknet
    2 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 4 g
Kalorie 2395 kJ / 572 kcal
Tuk 42 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...