
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
nebo 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse in Stücken
- 1 Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 515 kcal / 2155 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelteig
1hod.
Whipped cream
Žádné hodnocení
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1hod. 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Teig für Wan Tans
1hod. 15min
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35min
Frittierte Frühlingsrollen
1hod.
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Frühlingsrollen (春卷)
1hod. 30min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1hod. 45min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min