Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
nebo 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühlingsrollen
2hod. 10min
Kartoffelbällchen mit Mandelkruste
1 godz. 30 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1小时 45 分钟
Zwiebel Bhaji
45min
Putenspieße mit Cashew-Sauce Saté
2 Std.
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 godz. 15 min
Garnelenbällchen
30min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Frittierte Frühlingsrollen
1 godz.
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 godz. 15 min
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min