Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
nebo 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2 Std.
Frühlingsrollen (春卷)
1 Std. 30 Min
Eis-Croissant mit Erdbeeren
15 Min
Dumplings
45 Min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 Min
Chinesische Pommes
35 Min
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40 Min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 Std.
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 godz. 50 min
Klassische Samosas
1 Std. 30 Min
Veggie-Ramen mit Ei
2 Std. 10 Min