Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
nebo 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Chinesische Gemüsenudeln
40min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Mango-Sorbet
12 Std. 30 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 Std.
Puri
35min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1 Std. 30 Min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min