
Kompatibilní verze
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (volitelně)
Kokos-Teriyaki-Sauce
- 100 g Kokosmilch
- 50 g Teriyaki-Sauce selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
Gebackenes Thunfisch-Tatar
- 300 g Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 10 g Sesamöl, geröstet
-
1
TL Sesam hell und schwarz gemischt
nebo 1 TL Sesam hell - ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- neutrales Öl zum Frittieren
- ¾ Nori-Blatt
- Mehl zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1456 kcal / 6098 kJ
- Protein
- 75 g
- Tuk
- 104 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1hod. 20min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Summer Rolls
45min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min