Kompatibilní verze
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (volitelně)
Kokos-Teriyaki-Sauce
- 100 g Kokosmilch
- 50 g Teriyaki-Sauce, selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
Gebackenes Thunfisch-Tatar
- 300 g Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 10 g Sesamöl, geröstet
-
1
TL Sesam, hell und schwarz gemischt
nebo 1 TL Sesam, hell - ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- neutrales Öl zum Frittieren
- ¾ Nori-Blatt
- Mehl zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 6098 kJ / 1456 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 104 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 分钟
Caesar Salad mit Huhn
50 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1sa 20 dk
Roastbeef-Burger mit Kürbishummus und Rucola
1sa 35 dk
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15 min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1sa
Hendllaibchen mit Minzjoghurt
45 min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h