日式炒牛蒡

日式炒牛蒡

4.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • 味噌
    15 克
  • 牛蒡 去皮切絲(約200克)
    1 根
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.302 g
Kalorie 378 kJ / 90 kcal
Tuk 0.746 g
Vláknina 1.733 g
Sacharidy 15.921 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...