Zařízení & příslušenství
日式炒牛蒡
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
清酒60 克
-
味醂2 大匙
-
糖1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味噌15 克
-
牛蒡 去皮切絲(約200克)1 根
-
蜂蜜1 茶匙
-
白芝麻½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.302 g
Kalorie
378 kJ /
90 kcal
Tuk
0.746 g
Vláknina
1.733 g
Sacharidy
15.921 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
樂活蔬食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan