日式炒牛蒡
TM31 TM5 TM6

日式炒牛蒡

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 60 克 清酒
  • 2 大匙 味醂
  • 1 大匙 糖
  • 1 大匙 日式醬油
  • 15 克 味噌
  • 1 根 牛蒡 ,去皮切絲(約200克)
  • 1 茶匙 蜂蜜
  • ½ 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
378 kJ / 90 kcal
Protein
1.302 g
Sacharidy
15.921 g
Tuk
0.746 g
Vláknina
1.733 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty