
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 2 - 4 Knoblauchzehen nach Geschmack
- 60 g Olivenöl
- 400 g reife Tomaten geviertelt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 70 g grüne Paprika in Streifen
- 70 g rote Paprika in Streifen
- 380 g Wasser
- 150 g kurze Makkaroni z.B. Hörnchen
- 500 g gegarte Kichererbsen oder Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 461 kcal / 1932 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 55 g
Alternativní recepty
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Mediterranes Reisgericht
1hod.
Tomatenreis Mexiko
50min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Nudel-Porree-Topf
25min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2hod.
Chili-Bohnen-Reis
35min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Kidneybohnen-Curry
30min
Kichererbsen-Eintopf
30min