
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 克 薑
- 250 克 豬粗絞肉
- 3 朵 乾香菇 沖洗至軟
- 20 克 紅蘿蔔 切小塊
- 3 粒 新鮮荸薺 去皮、切半
- 1 枝 蔥 切成蔥花
- 2 小撮 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉
- 150 克 糯米 泡水1小時,瀝乾備用
- 600 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 80 kcal / 335 kJ
- Protein
- 2.559 g
- Tuk
- 4.679 g
- Sacharidy
- 6.701 g
- Vláknina
- 0.214 g