Zařízení & příslušenství
珍珠丸子
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
20 塊
Suroviny
-
薑5 克
-
豬粗絞肉250 克
-
乾香菇 沖洗至軟3 朵
-
紅蘿蔔 切小塊20 克
-
新鮮荸薺 去皮、切半3 粒
-
蔥 切成蔥花1 枝
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鹽½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
糯米 泡水1小時,瀝乾備用150 克
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
2.559 g
Kalorie
335 kJ /
80 kcal
Tuk
4.679 g
Vláknina
0.214 g
Sacharidy
6.701 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
放學後點心
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan