雞肉丸豆腐味增湯

雞肉丸豆腐味增湯

3.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 切段
    20 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 柴魚醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 豆腐 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 海帶芽 以冷水泡開,瀝乾
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.2 g
Kalorie 773.8 kJ / 185 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 13.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...