Zařízení & příslušenství
雞肉丸豆腐味增湯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蔥 切段20 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
柴魚醬油1 茶匙
-
水500 克
-
洋蔥 切條(約1公分)100 克
-
豆腐 切塊(約1.5公分)100 克
-
味噌1 大匙
-
海帶芽 以冷水泡開,瀝乾1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.2 g
Kalorie
773.8 kJ /
185 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
13.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
運動後補給
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan