紅燒蔬菜湯
TM5 TM6

紅燒蔬菜湯

4.7 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 1 片 乾月桂葉
  • 120 克 洋蔥 ,切塊
  • 200 克 牛蕃茄 ,切塊
  • 800 克 蔬菜高湯
    nebo 800 克 水
  • 10 克 冰糖粉 (volitelně)
  • 120 克 紅蘿蔔 ,去皮、切塊 (約3公分)
  • 100 克 高麗菜 ,切塊 (約3公分)
  • 50 克 西洋芹 ,取莖,去皮、切段(約2公分)
  • ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
483.1 kJ / 115.5 kcal
Protein
1.7 g
Sacharidy
20.5 g
Tuk
3.9 g
Vláknina
2.47 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty