Zařízení & příslušenství
紅燒蔬菜湯
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
薑 切片10 克
-
乾月桂葉1 片
-
洋蔥 切塊120 克
-
牛番茄 切塊200 克
-
800 克 水蔬菜高湯800 克
-
冰糖粉 (volitelně)10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊 (約3公分)120 克
-
高麗菜 切塊 (約3公分)100 克
-
西洋芹 取莖,去皮、切段(約2公分)50 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.7 g
Kalorie
483.1 kJ /
115.5 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
2.47 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan