Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Pesto rojo
- 30 g de tomates secos
- 30 g de albahaca fresca
- 50 g de piñones crudos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de queso parmesano en trozos
-
70
g de salsa de tomate
nebo 70 g de tomate frito - 60 g de aceite de oliva virgen extra
Montaje
- 100 - 125 g de queso mozzarella en trozos
- 60 g de cecina en tiras finas
- 30 g de rúcula
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 5055 kJ / 1209 kcal
- Protein
- 45.86 g
- Sacharidy
- 95.74 g
- Tuk
- 71.44 g
- Vláknina
- 7.95 g
Alternativní recepty
Sushi picante de atún (Spicy tuna roll)
1h 45min
Pesto rojo
10 Min
Pizza con setas de primavera
1 Std. 20 Min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 Min
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50 Min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Ratatouille (Ratatouille) - Francia
1 Std. 20 Min
Piadina romañola
15 Min
Pesto de tomates secos
5 Min
Setas shiitake caramelizadas
6 Std. 40 Min
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30 Min
Pizza caprichosa
2 Std. 40 Min