Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de caldo de ave
- 2 lomos de bacalao desalado sin piel (de 150 g c/u)
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 25 g de mantequilla
- 50 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas)
- 100 g de arroz
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 50 g de sobrasada ibérica (para untar)
- 20 g de miel
- 25 g de nata
- 1 cucharada rasa de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3186 kJ / 761 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Sacharidy
- 51.8 g
- Tuk
- 34.3 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 6509 mg
Alternativní recepty
Risotto de salmón e hinojo
25 Min
Farfalle con salmón y pesto
40 λεπτ.
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 Min
Salmón glaseado con cítricos y ensalada de coliflor asada
1h
Pasta con salmón y espinacas
30 Min
Salmón al sésamo y crema de guisantes
1h
Nidos de espagueti y crema de berenjena
40 λεπτ.
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20min
Salmón al pesto y gurullos con champiñones
45min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50 Min
Tallarines con calabaza
1h 10min
Risotto de gambones y calabacín
25 Min