Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de caldo de ave
- 2 lomos de bacalao desalado sin piel (de 150 g c/u)
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 25 g de mantequilla
- 50 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas)
- 100 g de arroz
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 50 g de sobrasada ibérica (para untar)
- 20 g de miel
- 25 g de nata
- 1 cucharada rasa de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3186 kJ / 761 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Sacharidy
- 51.8 g
- Tuk
- 34.3 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 6509 mg
Alternativní recepty
Salmón al limón y soja
1j 30 menit
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1j
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40 min
Pasta con salsa cremosa y gambas
30 min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1j
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 min
Salmón Wellington con setas a la crema
45 Min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Empanada rusa de salmón (Kulibiak)
1j 30 menit
Risotto de salmón e hinojo
25 min
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35 Min