
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de caldo de ave
- 2 lomos de bacalao desalado sin piel (de 150 g c/u)
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolla
- 25 g de mantequilla
- 50 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas)
- 100 g de arroz
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 50 g de sobrasada ibérica (para untar)
- 20 g de miel
- 25 g de nata
- 1 cucharada rasa de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 761 kcal / 3186 kJ
- Protein
- 58.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Sacharidy
- 51.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Sodík
- 6509 mg
Alternativní recepty
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Arroz negro con mango y salmón
35min
Arroz basmati a las hierbas con pollo
35min
Pasta con anchoas y pan molido
45min
Sunrise margarita (sin alcohol)
5min
Pasta con salmón y espinacas
30min
Dip de queso de cabra con pera y nueces
10min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1hod.
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1hod.
Risotto de gambones y calabacín
25min