
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon
- 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 244 kcal / 1018 kJ
- Protein
- 7.99 g
- Tuk
- 20.14 g
- Sacharidy
- 7.31 g
- Vláknina
- 4.97 g
Alternativní recepty
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1hod. 30min
Acelgas con bechamel
50min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Coles de Bruselas con castañas
30min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Borrajas con gambas
40min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Acelgas con tomate
30min
Repollo salteado
25min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min