![Coles de Bruselas al Pedro Ximénez Coles de Bruselas al Pedro Ximénez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5C41F27-121A-4929-93F9-9F9864542D96/Derivates/6AC51ADE-CC3D-47D8-88B8-8DFAAE502471.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon
- 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1018 kJ / 244 kcal
- Protein
- 7.99 g
- Sacharidy
- 7.31 g
- Tuk
- 20.14 g
- Vláknina
- 4.97 g
Alternativní recepty
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Espinacas con patatas
30 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 godz. 15 min
Acelgas con tomate
30 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Acelgas con patatas
45 min
Repollo salteado
25 Min