Salmón a la sal con patatas al vapor

Salmón a la sal con patatas al vapor

4.6 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 2000 g de sal gorda
  • 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
  • 1 hoja de repollo blanco acelga o lechuga
  • 1 ramita de hojas de apio (volitelně)
  • 1000 g de agua
  • 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 200 g de mayonesa

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 34.66 g
Kalorie 3252 kJ / 778 kcal
Tuk 59.87 g
Vláknina 3.02 g
Sacharidy 25.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...