Salmón a la sal con patatas al vapor
TM31 TM5 TM6

Salmón a la sal con patatas al vapor

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 2000 g de sal gorda
  • 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
  • 1 hoja de repollo blanco, acelga o lechuga
  • 1 ramita de hojas de apio (volitelně)
  • 1000 g de agua
  • 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 200 g de mayonesa

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
3252 kJ / 778 kcal
Protein
34.66 g
Sacharidy
25.1 g
Tuk
59.87 g
Vláknina
3.02 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty