Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de sal gorda
- 1000 - 1200 g de lomo de salmón fresco en una pieza (con piel y escamas)
- 1 hoja de repollo blanco, acelga o lechuga
- 1 ramita de hojas de apio (volitelně)
- 1000 g de agua
- 600 - 700 g de patatas de guarnición con piel
- 200 g de mayonesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3252 kJ / 778 kcal
- Protein
- 34.66 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 59.87 g
- Vláknina
- 3.02 g
Alternativní recepty
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Salmón al vapor con verduras
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Lubina a la sal con patatas
30min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Dorada a la catalana
30min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Patatas al vapor
30min
Salmonetes en papillote
25min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min