Compota de peras con orejones y avellanas
TM6 TM5 TM31

Compota de peras con orejones y avellanas

4.0 ( 5 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g de avellanas tostadas
  • 3 peras (peladas y cortadas en dados de aprox. 3 cm)
  • 130 g de orejones de albaricoque enteros
  • 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 200 g de agua
  • 140 g de azúcar
  • 15 g de licor de naranja (p.ej. Cointreau®)

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
317 kcal / 1327 kJ
Protein
3.4 g
Tuk
8.1 g
Sacharidy
57.8 g
Vláknina
7.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty