Compota de peras con orejones y avellanas

Compota de peras con orejones y avellanas

4.0 5 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 50 g de avellanas tostadas
  • 3 peras (peladas y cortadas en dados de aprox. 3 cm)
  • 130 g de orejones de albaricoque enteros
  • 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 200 g de agua
  • 140 g de azúcar
  • 15 g de licor de naranja (p.ej. Cointreau®)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 3.4 g
Kalorie 1327 kJ / 317 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 7.7 g
Sacharidy 57.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...