Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.02 g
- Sacharidy
- 5.36 g
- Tuk
- 7.09 g
- Vláknina
- 0.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 Min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2h 50min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Tostadas galesas de queso (Welsh rarebit)
15 Min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1j 50 menit
Compota de cebolla roja
2j 10 menit
Paté de campaña en terrina
26 godz. 40 min
Menú: Bullabesa
1 godz. 5 min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Risotto a la milanesa
30 Min