
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 89 kcal / 373 kJ
- Protein
- 1.02 g
- Tuk
- 7.09 g
- Sacharidy
- 5.36 g
- Vláknina
- 0.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuit glacé
4hod. 20min
Canelones
13hod. 30min
Foie de pato
33hod.
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1hod. 15min
Terrinas de foie trufado
74hod.
Risotto a la milanesa
30min
Coca de endibias
45min
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1hod. 15min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2hod. 15min
Brazo de patata
45min
Huevos rellenos de carne
40min
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min