![Galets a la borgoñona Galets a la borgoñona](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/862BF0DD-CC09-4FBC-A506-891275640321/Derivates/40DB9F5E-0C20-4B53-B1EF-AD9CEA2281D3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.02 g
- Sacharidy
- 5.36 g
- Tuk
- 7.09 g
- Vláknina
- 0.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20 min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Brazo de patata
45 Min
Aceites aromatizados de larga duración
10 Min
Canelones
13 Std. 30 Min
Tortilla Alaska
1h 15min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5 Min
Empanadillas de pulpo
1 Std. 30 Min
Pizza de invierno
9 Std.
Xató
15 Min
Garbanzos a la catalana
35 Min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min