Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pintada
- 1 zanahoria en trozos
- 50 g de puerro en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- ½ tomate en trozos
- 1 ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de harina
- 200 g de aceite para freír
- 1000 g de agua
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: tomillo, laurel, perejil, romero, etc)
- 100 g de vino tinto
- 12 orejones de albaricoque
- 2 - 3 cucharadas de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de brandy
- 10 g de maicena
- 25 g de mantequilla
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2493 kJ / 596 kcal
- Protein
- 35.02 g
- Sacharidy
- 24.68 g
- Tuk
- 39.72 g
- Vláknina
- 5.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 min
Sushi de arroz con leche
14 Std.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1u. 50min
Charlota de mandarinas
6 Std. 30 Min
Cordero con manzanas
1h 45 min
Cerezas gratinadas
45 min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30 min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1 Std. 40 Min