Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pintada
- 1 zanahoria en trozos
- 50 g de puerro en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- ½ tomate en trozos
- 1 ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de harina
- 200 g de aceite para freír
- 1000 g de agua
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: tomillo, laurel, perejil, romero, etc)
- 100 g de vino tinto
- 12 orejones de albaricoque
- 2 - 3 cucharadas de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de brandy
- 10 g de maicena
- 25 g de mantequilla
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2493 kJ / 596 kcal
- Protein
- 35.02 g
- Sacharidy
- 24.68 g
- Tuk
- 39.72 g
- Vláknina
- 5.44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras mar y montaña para dos
1h 25 min
Cordero al ajillo
1 Std.
Conejo con mojo picón
20 min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1 Std.
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.
Espuma de melocotones congelados
5 min