Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1000 g de oreja de cerdo cocida y adobada
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita colmada de pimentón dulce
- 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero
- 1 guindilla roja seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 23.08 g
- Sacharidy
- 4.76 g
- Tuk
- 25.86 g
- Vláknina
- 1.21 g
Alternativní recepty
Sopa de ajo
40 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Tigres
1 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Patatas a la riojana
40 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Patatas revolconas
40 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1ωρ. 10 λεπτ.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min