
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1000 g de oreja de cerdo cocida y adobada
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita colmada de pimentón dulce
- 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero
- 1 guindilla roja seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 344 kcal / 1438 kJ
- Protein
- 23.08 g
- Tuk
- 25.86 g
- Sacharidy
- 4.76 g
- Vláknina
- 1.21 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1hod.
Sopa de ajo
40min
Codornices en escabeche de boletus
25hod.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Setas de cardo con jamón
25min
Patatas guisadas con conejo
50min
Cangrejos de río en salsa
30min
Callos con garbanzos
45min
Patatas a la riojana
40min
Tigres
1hod.
Patatas revolconas
40min