Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1000 g de oreja de cerdo cocida y adobada
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita colmada de pimentón dulce
- 1 cucharadita colmada de pulpa de pimiento choricero
- 1 guindilla roja seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 23.08 g
- Sacharidy
- 4.76 g
- Tuk
- 25.86 g
- Vláknina
- 1.21 g
Alternativní recepty
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Sopa de ajo
40min
Patatas revolconas
40min
Níscalos guisados
30min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Carcamusas de Toledo
45min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Setas de cardo con jamón
25min
Patatas a la riojana
40min
Cangrejos de río en salsa
30min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.