Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 2 hojas de laurel secas
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 ramita de romero fresco
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de cangrejos de río cocidos (aprox. 24 unidades)
- 50 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 9.94 g
- Sacharidy
- 5.38 g
- Tuk
- 8.73 g
- Vláknina
- 1.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Tigres
1h
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Txangurro
1 Std. 10 Min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Níscalos guisados
30min
Patatas revolconas
40min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min