Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 2 hojas de laurel secas
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 ramita de romero fresco
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 700 g de cangrejos de río cocidos (aprox. 24 unidades)
- 50 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 9.94 g
- Sacharidy
- 5.38 g
- Tuk
- 8.73 g
- Vláknina
- 1.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas a la riojana
40min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Sopa de ajo
40min
Arroz con cangrejos de río para dos
25 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Patatas revolconas
40min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Tigres
1 Std.
Arroz con cangrejos de río
35min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min