Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 rebanada de pan del día anterior
- 1 conejo entero en trozos (1000-1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 2 ramitas de perejil fresco
- 200 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo a la cazadora
50 Min
Conejo a la huertana
45 Min
Conejo al tomillo
45 Min
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo guisado con puré de patatas
1 Std. 10 Min
Conejo al cava
1 Std.
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1 Std.
Conejo a las finas hierbas
50 Min
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min