Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 120 g beringela s/ casca cortada em cubos
- 1 malagueta vermelha (volitelně)
- ½ c. chá de cominhos
- 1 c. chá de sementes de coentros
- 1 c. sopa de hortelã, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1 limão, só o sumo
- 100 g sobras de pão
- 100 g leite
- 70 g cebola
- 1 ovo
- 1 pitada de pimenta
- 150 g carne de vaca picada
- 150 g carne de porco picada
Massa
- 5 g manjericão
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 50 g banha
- 1 c. chá de sal
- 2 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 198.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada de bacalhau
1h 20min
Empadas de frango
2 Std.
Funcho assado com molho de tomate - Sopa de alface com croutons
1h 30min
Magia em sua casa - Bolo
1h 20min
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1h 30min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35min
Pão de Bacalhau
40 Min
Empadas de bacalhau
1h 20min
Tigeladas
50min
Folar sem glúten
2h 55 min
Canelones de alho-francês com quinoa e camarão
Žádné hodnocení
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.