Pastéis de carne picada e beringela marinada

Pastéis de carne picada e beringela marinada

4.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
28 unidades

Suroviny

Recheio
  • beringela s/ casca cortada em cubos
    120 g
  • malagueta vermelha (volitelně)
    1
  • cominhos
    ½ c. chá de
  • sementes de coentros
    1 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • dentes de alho
    4
  • azeite
    30 g
  • limão só o sumo
    1
  • sobras de pão
    100 g
  • leite
    100 g
  • cebola
    70 g
  • ovo
    1
  • pimenta
    1 pitada de
  • carne de vaca picada
    150 g
  • carne de porco picada
    150 g
Massa
  • manjericão
    5 g
  • água
    50 g
  • azeite
    50 g
  • vinho branco
    50 g
  • banha
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • ovos
    2
  • farinha tipo 65
    450 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 198.7 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 630.1 kJ / 150.6 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 14.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...