Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 特級橄欖油
- ¾ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 - 2 顆 黃檸檬 ,取皮屑和汁液
-
4
片 比目魚排 (每片約120-200克)
nebo 4 片 白肉魚片 - 200 克 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
- 6 枝 新鮮平葉巴西里 ,只取葉子
- 500 克 水
- 400 克 馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g