清蒸魚佐綜合蔬菜

清蒸魚佐綜合蔬菜

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 特級橄欖油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黃檸檬 取皮屑和汁液
    1 - 2 顆
  • 比目魚排 (每片約120-200克)
    4 片
    4 片 白肉魚片
  • 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
    200 克
  • 新鮮平葉巴西里 只取葉子
    6 枝
  • 500 克
  • 馬鈴薯 去皮,切片(約0.3公分)
    400 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 30 g
Kalorie 1693 kJ / 404 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...