清蒸魚佐綜合蔬菜
TM6 TM5

清蒸魚佐綜合蔬菜

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 80 克 特級橄欖油
  • ¾ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 - 2 顆 黃檸檬 ,取皮屑和汁液
  • 4 片 比目魚排 (每片約120-200克)
    nebo 4 片 白肉魚片
  • 200 克 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
  • 6 枝 新鮮平葉巴西里 ,只取葉子
  • 500 克 水
  • 400 克 馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.3公分)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1693 kJ / 404 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
19 g
Tuk
23 g
Vláknina
2.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty