Pikle z łodyg jarmużu

Pikle z łodyg jarmużu

4.4 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 24hod. 40min.
1 słoik

Suroviny

Marynata
  • 1000 g wody
  • 300 g octu spirytusowego 10%
  • 100 g cukru
  • 30 g soli
  • 300 - 400 g jarmużu tylko łodygi, pokrojone na 3-4 cm kawałki
  • 20 g cebuli pokrojonej w pióra
  • 10 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w plastry
Pikle
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka białej gorczycy
  • ½ łyżeczki kolendry, świeżej
  • 2 ziarna ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe, suszone
  • 10 ziaren pieprzu czarnego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Sodík 11814.3 mg
Protein 17 g
Kalorie 2782 kJ / 664.9 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 15.4 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 141.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...