鮮菇炒莧菜
TM6 TM5

鮮菇炒莧菜

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 黑麻油
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約3公分)
  • 10 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 200 克 莧菜 ,切段(約5公分)
  • 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
337.4 kJ / 80.7 kcal
Protein
3.4 g
Sacharidy
6.2 g
Tuk
5.5 g
Nasycený tuk
4144.5 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
193.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty