鮮菇炒莧菜

鮮菇炒莧菜

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 黑麻油
    10 克
  • 切絲
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)
    100 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 莧菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 193.5 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 337.4 kJ / 80.7 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 4144.5 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...