日式雞肉野菇炊飯

日式雞肉野菇炊飯

3.9 30 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 對半切
    100 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 玉米筍 切小段(約1公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 669 mg
Protein 33 g
Kalorie 3282.9 kJ / 535.4 kcal
Tuk 31.5 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 147 g
Sacharidy 90.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...