Baguette viennoise

Baguette viennoise

4.7 500 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 260 g de lait demi-écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de beurre doux ramolli
  • 40 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 1 œuf pour la dorure

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17 g
Kalorie 3005 kJ / 712 kcal
Tuk 24.8 g
Sacharidy 102.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...