Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 102.8 g
- Tuk
- 24.8 g
Alternativní recepty
Pain au chocolat
24u.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette express
2sa 35 dk
Gâche vendéenne
3h 20min
Pain de mie
3h 20min
Petits pains suédois
16 godz.
Pains au lait façon "tangzhong"
24u.
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Brioche "super bonne"
3h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min