Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3005 kJ / 712 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 102.8 g
- Tuk
- 24.8 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3h 45min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Gâche vendéenne
3h 20 min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pain de mie
3h 20 min
Pain au chocolat
24h
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Brioche "super bonne"
3 Std.