Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de carotte, taillée en bâtonnets
- 50 g de céleri branche, taillé en bâtonnets
- 1 poireau, taillé en bâtonnets
- 10 grains de poivre noir
- ½ cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de champignons des bois frais, type cèpes ou mélange forestier, rincés et séchés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- 150 g de pâtes fraîches
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 359 kJ / 85 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe de lentilles vertes
35min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe rustique
12h
Soupe de riz asiatique, façon porridge
40min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe des hortillons
1h 15min
Velouté aux saveurs marocaines
35min