Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 120 g de courgette, émincée en rondelles (2 cm env.)
- 125 g de roquette, et 8 feuilles pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre (volitelně)
- 10 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de graines de fenouil
nebo ½ c. à café de fenouil en poudre - 100 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®,
- 60 g de crème liquide entière, très froide
- 40 g de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 307 kJ / 74 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20min
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4 godz. 15 min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4 Std. 20 Min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 godz. 30 min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min