Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1004.5 mg
Alternativní recepty
Iles flottantes
1 godz.
Pâté de lapin
2h 35min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Préfou de la mer
2 Std.
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 godz. 15 min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Orange givrée
12h
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Foie gras de canard
72 godz.
Croque-cake
50 min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min