Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1004.5 mg
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Rillettes de lapin
12 Std.
Pâté périgourdin
48h
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Beurre d'escargot
10min
Rognons de veau sauce madère
20 min