
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre pour le moule
- 6 œufs durs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 361.7 kcal / 1513.5 kJ
- Protein
- 28.6 g
- Tuk
- 18.1 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Sodík
- 1004.5 mg
Alternativní recepty
Terrine de poisson
1hod.
Foie gras de canard
72hod.
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Petits choux aux escargots
1hod. 20min
Terrine en fraîcheur de crudités
4hod. 10min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Pâté lorrain
15hod. 30min
Pâté en croûte à la châtaigne
13hod. 30min
Terrine bressane
24hod.
Rognons de veau sauce madère
20min
Gougères
45min