Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 70 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 10 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, à température ambiante
- 40 g de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse
- 200 g de gelée de cassis
- 2 g d'agar-agar
- 20 g d'eau froide
- 10 g de crème de cassis
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 10 g de sucre vanillé maison
Le glaçage
- 200 g de gelée de cassis
- ½ sachet d'agar-agar
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Verano
12h 45min
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12 Std.
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25 min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min