Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 70 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 10 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, à température ambiante
- 40 g de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse
- 200 g de gelée de cassis
- 2 g d'agar-agar
- 20 g d'eau froide
- 10 g de crème de cassis
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 10 g de sucre vanillé maison
Le glaçage
- 200 g de gelée de cassis
- ½ sachet d'agar-agar
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15h
Dacquoise aux framboises
2h
Le drômois
12óra 45p
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Miroir à la framboise
15min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Délice pomme-speculoos
12h