
Kompatibilní verze
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 brins de persil plat frais équeutés (réserver les tiges)
- 1 gousse d'ail
- 120 g de croûtons de pain dur
- 8 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 échalotes coupées en deux
- 160 g de beurre doux coupé en morceaux
- 500 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 80 g de farine de blé
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 427.9 kcal / 1781.2 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 28.2 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Lotte à la provençale
50min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1hod. 15min
Palourdes et amandes farcies
40min
Paupiette de veau à l'orange
1hod. 15min
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Lotte et crevettes à l'américaine
1hod. 15min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min