Foie gras au piment d'Espelette
TM6 TM5

Foie gras au piment d'Espelette

4.8 (56 hodnocení)

Suroviny

  • 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de porto
  • 5 g de calvados
  • 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de piment d'Espelette
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1914 kJ / 465 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
2 g
Tuk
48 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty