Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2hod. 15min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Foie gras farci aux figues
24hod.
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Cabillaud façon aïoli
1h
Risotto à l'encre de seiche
1h
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras de canard
72 Std.