Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Magret de canard séché aux épices
360 godz.
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13 Std.
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Iles flottantes
1 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12 godz.
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min