Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Foie gras farci aux figues
24h
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Foie gras de canard
72h
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Confit d'oignons rouges
4h
Moules à la sauce chorizo
1h
Sauce périgourdine
35 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Sangria blanche aux agrumes
10min