
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 465 kcal / 1914 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13hod. 30min
Tarama maison, toasts de concombre
3hod. 25min
Foie gras de canard
72hod.
Foie-gras mi-cuit
50hod.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480hod. 20min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13hod. 30min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2hod. 15min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Foie gras farci aux figues
24hod.
Cuillères de langoustine au cognac
35min