Foie gras au piment d'Espelette

Foie gras au piment d'Espelette

4.8 62 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 72hod.
6 parts

Suroviny

  • 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de porto
  • 5 g de calvados
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de piment d'Espelette
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 4 g
Kalorie 1914 kJ / 465 kcal
Tuk 48 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...