Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de lino
- 30 g de pipas de girasol
- 20 g de pipas de calabaza
- 20 - 40 g de sémola de trigo fina para espolvorear
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 37.97 g
- Sacharidy
- 219.79 g
- Tuk
- 14.89 g
- Vláknina
- 24.52 g
Alternativní recepty
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3h
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan integral con muesli
4h
Pan rústico de setas y pistachos
2h 30 min
Hogaza de vino tinto con nueces
15hod. 30min
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3h
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min