Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de lino
- 30 g de pipas de girasol
- 20 g de pipas de calabaza
- 20 - 40 g de sémola de trigo fina para espolvorear
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 37.97 g
- Sacharidy
- 219.79 g
- Tuk
- 14.89 g
- Vláknina
- 24.52 g
Alternativní recepty
Pan integral de molde
3hod.
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2hod. 15min
Pan integral con muesli
4hod.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan rústico de setas y pistachos
2hod. 30min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Pan integral al vapor
2 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min