Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Croquetas de jamón serrano
10h
Croquetas de mejillones
9h 10min
Sopa de mariscos
40 min
Espinacas con piñones
40 min
Calamares guisados
50 min
Sopa de mariscos
40 min
Quenelles con salsa de berros
2 Std. 45 Min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14h 50 min.
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Lasaña
1h 10 min