Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bechamel
15min
Croquetas de bacalao con pasas
8h 45min
Paté de jamón
5min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14u. 50min
Lasaña
1h 10 min
Natilla de café
40 min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2h
Garbanzos con Bacalao
30 min
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.