韓式燒肉夾生菜

韓式燒肉夾生菜

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊,( 約半顆)
    90 克
  • 水梨 切塊
    90 克
    90 克 蘋果, ,切塊
  • 5 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 韓國麻油
    5 克
  • 味醂
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 洋蔥 切半
    90 克
  • 紅蘿蔔 切約4 公分長塊
    60 克
  • 新鮮香菇 切半
    80 克
  • 蒜頭
    4 粒
  • 新鮮青辣椒 去除梗
    1
  • 25 克
  • 火鍋牛肉片 牛小排或牛五花
    200 克
  • 美生菜
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 471.2 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 843.5 kJ / 201.6 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...